Apie Mus

UAB „PLIENITAS“ savo veiklą pradėjo 2000 m. Pagrindinė įmonės veikla tuo metu buvo prekyba juodaisiais metalais. Plečiantis įmonės veiklai, įmonė investavo į šiuolaikinius plieno profiliavimo ir lankstymo technologinius įrengimus ir viena pirmųjų Lietuvoje pradėjo automatizuotą plieninių stogų ir sienų dangų gamybą.

Susisiekime

Kontaktai

Solar Plant

Solar Plant

Solar Plant yra savo srities profesionalai turintys patirtį Saulės energetikos, gamybos, technologijų, komercijos ir kitose kryptyse

Atsinaujinančių energetikos išteklių sritį Solar Plant mato kompleksiškai – kaip galimybę prisidėti prie žmogaus augimo ir pasaulio pokyčių. Atsisakydamas energijos iš ribotų ir senkančių išteklių bei pereidamas prie neribotos energijos iš dangaus –  šiuo atveju saulės – žmogus gali keistis pats ir keisti pasaulį.

Šiandien kiekvienas namų ūkis gali būti tvarus ir nepriklausomas elektros energijos gamintojas, o taip pat ir interaktyvus stebėtojas. Solar Plant tikslai – įgyvendinti kuo daugiau sėkmingų ir prioritetais pagrįstų projektų, kurių dėka visi galėtume augti.

Parašykite mums